ELÄMYSVERSTAS PALVELUKSESSANNE

Opastettu kalastusmatka


Kalastusopas vie teidät merelle!

Kalastusmatkat toteuttaa Fishing Lords Oy, jonka omistukseen KikkaPakka kuuluu. Kokemusta on, sillä yritys on toiminyt jo vuodesta 1999! Kalastusoppaita kalustoineen on sen verran monta, että samaan aikaan saamme kalaan yli 50 henkilöä. Suomenlahden saaristo on jo elämys sinänsä. Nautit sen monipuolisen miljöön seuraamisesta kalaretken aikana. Oppaamme ovat koulutettuja ja kokeneita niin kalastajia kuin asiakaspalvelijoita. Koska liikumme päivittäin vesillä, olemme koko ajan ajanhermolla päivän kalastustilanteesta ja osaamme viedä teidät oikeille kalapaikoille sekä näyttää pyytävimmät kalastusniksit. Valitsemme ajankohtaan sopivimmat kalastustavat. Saaliit vaihtelevat sesonkien mukaan pannukarkeista ahvenista, komeisiin haukiin, herkulliseen kuhaan ja haasteelliseen taimeneen. Kalastus sopii yhtä hyvin naisille kuin miehille; tavallisesti herraseurueessa olevat naiset saavat ne suurimmat kalat!

Kalastusretki sisältää (3-6 h):
Kalastusluvat ja kalastusvälinevuokran, lämpimät kelluntapuvut, kalastusoppaan palvelut, kahvia, teetä ja suolaista ja makeaa purtavaa.

Lähtöpaikat:
Rönnäs, Porvoo, Tammisaari ja Helsinki. Myös muut lähtöpaikat mahdollisa – kysy!

Varusteet:
Säänmukaiset vaatteet. Varustamme ryhmän saappailla, kelluntahaalareilla ja tarvittaessa pipoilla ja hanskoilla.

Kalastuksen sesongit:
Hauki: 25.4.-15.12., Ahven: 1.6.-15.12., Kuha: 1.6.-15.8., Taimen: 1.5.-20.6. ja 1.9.-30.11.

Hinta (+ alv.):
1-5 hlöä / yksi vene 875 € + lupienhankinta 15 € / hlö
2-10 hlöä / kaksi venettä 1750€ + lupienhankinta 15 € / hlö
11-15 hlöä / kolme venettä 2625€ + lupienhankinta 15 € / hlö


kalastusmatka_porvoo

Saaressa teemme nuotion ja keitämme nokipannukahvit. Sillä hetkellä nautit rauhasta ja syvennät suhdettasi asiakkaaseesi.

Tältä näyttää kalastusmatkalla

Tyypillinen saalis on hauki

Saaliina voidaan kalastusmatkalla saada ahvenia, haukia, taimenia tai kuhia. Hauki on ehkäpä yleisin ja suurhauki tavoilluin. Suurin asiakkaan saama hauki on painanut lähes 14 kg.

[x_blockquote cite=”Jaana Jekkonen, bloggaaja” type=”left”]Olin asettanut itselleni tavoitteen päivälle ja toivoin saavani ahvenen. Oli se sitten minkä kokoinen tahansa, se tulisi olemaan oma merikalaennätykseni. Tavoitteet täyttyivät onneksi jo aamupäivällä. Lue juttu »[/x_blockquote] Jaana Jekkonen 

50 hengen kalastusmatka Espooseen

Laajan verkoston ansiosta järjestämme myös suuria kalastustapahtumia, joissa osallistujia voi olla useampia kymmeniä henkilöitä. Alla olevassa videossa on tunnelmia Espoosta, jossa asiakkaamme pitivät leikkimielisen kalastuskilpailun. Ennen kalastusretkeä nautimme lohikeittoa ja nokipannukahvit. Tilaisuuden päätteeksi grillasimme asiakkaan saamia kaloja ja lohta avotulella. Asiakas nautti yhteisestä illanvietosta ulkona – 50 hengen ryhmä olisi mahtunut myös huvilaan kehon sään yllättäessä.

Kalastusoppaiden tuoreimmat uutiset

[custom-facebook-feed]