Eräoppaan kanssa luontoretkelle!

Lähde ammattioppaan johdolla luontoon! Suuntaamme kulkumme Sipoonkorven kuusikoihin tai Nuuksion kansallispuiston kallioisiin metsämaisemiin. Samalla retkeläiset saavat lähes huomaamatta mukavan annoksen reipasta luontoliikuntaa. Matkan aikana voimme päivittää ryhmän luontotietoutta luontopolkukysymyksin. Luontoretki sopii myös pimeän aikaan – myöhäinen syksy on taianomaista aikaa liikkua otsalamppujen kanssa pimeässä metsässä. Ajatus ei harhaile, vaan mieli keskittyy metsän ihanuuteen. Halutessanne teemme nuotion ja keitämme lämmittävän juoman. Loistava ohjelma piristämään erityisesti ulkomaalaisten vieraiden kokouspäivää. Tiedustele luontoretkeämme haluamaasi kohteeseen!

Kesto 1-2 h.
Hinta (+ alv.):
1 – 12 ryhmä 560 €
13 – 24 hlö 46 €
25 – 36 hlö 43 €
37 + hlö 38 €


nokipannukahvit

Tunti metsässä pienentää stressiä

Neljästä vuodenajasta kannattaa ottaa kaikki irti. Alkusyksyllä metsä on täynnä erilaisia värejä ja tuoksuja. Kun talvi alkaa ottamaan vallan eksotiikan voi ottaa irti pilkkopimeästä ja hiljaisesta luonnosta. Pimeyden rikkoo nuotion keltaisena loimottavat liekit.

Intohimomme on luonnossa

Vapaa-ajalla luonnossa liikkuminen, kalastus ja veneily sekä luontokuvaus ovat yrityksemme henkilökunnan rakkaimpia harrastuksia. Nuuksio ja Sipoonkorpi ovat tuttuja meille. Saaristo Hangosta Loviisaan tunnetaan saari saarelta.

luontoretki_talvella