ELÄMYSVERSTAS PALVELUKSESSANNE

Kalastus- & erätapahtuma


Oppeja kalastusammattilaisilta ja luonto-oppailta!

Eräoppaamme tekevät teistä tosieränaisia- tai miehiä! Näytämme erilaisia rasteilla, mitä eräilyn ja kalastuksen parissa voi puuhailla. Luontohenkistä ulkoilmaohjelmaa merellisissä maisemissa. Ohjelma toteutetaan ryhmissä. Rastit eivät sisällä fyysisesti vaativia tai vaarallisia tehtäviä, vaan pikemminkin tarkoituksena on ryhmien viihtyminen ja yhteishengen kohotus hauskojen kalastus- ja eräohjelmien parissa. Ohjelma toteutetaan useamman oppaan johtamana merellisessä ympäristössä. Suositeltu henkilömäärä on yli 40 hengen ryhmille.

Esimerkkejä erätehtävistä:

Kalanbongauskilpailu saariston kauniilla rannoilla. Onkimista perinteisillä onkivälineillä. Tarkoitus mahdollisimman monen kalalajin saaminen. Oppaat auttavat ja neuvovat lajien tunnistuksessa.

– Oletko koskaan kokeillut perhonheittoa? Näyttää hienolta ja vaikealta. Kalastusoppaiden johdolla opit heittämään perhoa ja kuulet lisää perhokalastuksesta.

– Sido ensimmäinen perhosi! Sisätiloissa perhonsidontaa opastaa maailmallakin tunnustusta saaneet sitojat.

Kalankäsittelynäytös ammattilaisen vetämänä. Kuinka hauki fileoidaan ruodottomaksi? Vinkkejä myös monien muiden kalojen käsittelyyn ja ruuanlaittoideoita myös.

– Muita erätehtäviä ja ohjelmapisteitä henkilömäärän mukaan.

Tapahtuman kesto 2-2,5 h.
Hinta (+ alv.):
46 eur / hlö. Minimiryhmäkoko 40 hlöä. Jos ryhmäkoko on pienempi, niin pyydä tarjous.


erätapahtuma

Erätapahtuma sopii hyvin virkistyspäiväksi isoille ryhmille. Voisipa se olla sopiva myös ulkomaalaisille vieraillekin, joille halutaan esitellä suomalaista luonnossa elämisen kulttuuria.

Lohen savustusta

Yksi suosituimmista rasteista on lohen laittaminen nuotion äärellä joko savustamalla tai loimuttamalla. Parhaimmillaan se on kalastettu itse. Tiedustele kohdettamme Espoossa, jossa järjestämme lohenogintaa!