Suunnittele oma elokuva!

Tämän vuosikymmenin päräyttävin ohjelmapalvelu! Onko ryhmästäsi elokuvantekijöiksi? Valitsette joukkueisiin ohjaajat – lisäksi tarvitaan toki glamouria näyttämölle sekä pelisilmää kameran taakse!

Finnywood iltamat ovat tiimityöskentelyä tähtien kanssa – ja tähtiä ovat kaikki. Ryhmä saa ensin käsikirjoittaa elokuvansa, olkoot se tuleva mainos tai sitten seikkailuelokuva. Ryhmän tehtäviin kuuluu myös määritellä ohjaaja, kamerankäyttäjät sekä näyttelijät. Tai ehkä jonkun on tehtävä ääniefektit? Ryhmäjako on vapaa, vain lopputulos lasketaan! Luonnollisesti filmi on saatava purkkiin ja näyttelijöiden tehtävä elämänsä rooli. Aika on toki kortilla ja se vasta saa luovuuden pursuamaan. Kunhan filmit ovat valmiit niin tuottaja (KikkaPakan edustaja) leikkaa elokuvat ja tekee niistä lopullisen version. Valmiit elokuvat saadaan sitten nauttia yhdessä, sekä tottakai palkintojen jako, melkein kuin Oscar gaalassa konsanaan.

Ohjelman kesto on 2-3 tuntia.
Hinta (+ alv.):
1 – 12 hlö 940 €
13 – 24 hlö 79 €
25 – 36 hlö 76 €
37 + hlö 73 €

Aluksi tehdään vetävä käsikirjoitus ja valitaan rekvisiitta.

Huolellisella tiimityöskentelyllä tehdään elokuva, jota kelpaa illalla katsoa.

Henkilökuntamme editoivat kuvamateriaalin. Tyylisuunnat otetaan huomioon.

Illan päätteeksi pidetään suuri gaalailta, jossa parhaat palkitaan.

tee_oma_elokuva

Kuvat ovat Haikosta, jossa Haikko Villa on ihanteellinen paikka elokuvaohjelman järjestämiselle. DJ ja juontaja lisämaksusta.