Kalastusopas vie teidät merelle!

Kalastusmatkat toteuttaa Fishing Lords Oy, jonka omistukseen KikkaPakka kuuluu. Kokemusta on, sillä yritys on toiminyt jo vuodesta 1999! Kalastusoppaita kalustoineen on sen verran monta, että samaan aikaan saamme kalaan yli 50 henkilöä. Suomenlahden saaristo on jo elämys sinänsä. Nautit sen monipuolisen miljöön seuraamisesta kalaretken aikana. Oppaamme ovat koulutettuja ja kokeneita niin kalastajia kuin asiakaspalvelijoita. Koska liikumme päivittäin vesillä, olemme koko ajan ajanhermolla päivän kalastustilanteesta ja osaamme viedä teidät oikeille kalapaikoille sekä näyttää pyytävimmät kalastusniksit. Valitsemme ajankohtaan sopivimmat kalastustavat. Saaliit vaihtelevat sesonkien mukaan pannukarkeista ahvenista, komeisiin haukiin, herkulliseen kuhaan ja haasteelliseen taimeneen. Kalastus sopii yhtä hyvin naisille kuin miehille; tavallisesti herraseurueessa olevat naiset saavat ne suurimmat kalat!

Kalastusretki sisältää (3-6 h):
Kalastusluvat ja kalastusvälinevuokran, lämpimät kelluntapuvut, kalastusoppaan palvelut, kahvia, teetä ja suolaista ja makeaa purtavaa.

Lähtöpaikat:
Rönnäs, Porvoo, Tammisaari ja Helsinki. Myös muut lähtöpaikat mahdollisa – kysy!

Varusteet:
Säänmukaiset vaatteet. Varustamme ryhmän saappailla, kelluntahaalareilla ja tarvittaessa pipoilla ja hanskoilla.

Kalastuksen sesongit:
Hauki: 25.4.-15.12., Ahven: 1.6.-15.12., Kuha: 1.6.-15.8., Taimen: 1.5.-20.6. ja 1.9.-30.11.

Hinta (+ alv.):
1-5 hlöä / yksi vene 875 € + lupienhankinta 15 € / hlö
2-10 hlöä / kaksi venettä 1750€ + lupienhankinta 15 € / hlö
11-15 hlöä / kolme venettä 2625€ + lupienhankinta 15 € / hlö


kalastusmatka_porvoo

Saaressa teemme nuotion ja keitämme nokipannukahvit. Sillä hetkellä nautit rauhasta ja syvennät suhdettasi asiakkaaseesi.

Tältä näyttää kalastusmatkalla

Tyypillinen saalis on hauki

Saaliina voidaan kalastusmatkalla saada ahvenia, haukia, taimenia tai kuhia. Hauki on ehkäpä yleisin ja suurhauki tavoilluin. Suurin asiakkaan saama hauki on painanut lähes 14 kg.

Olin asettanut itselleni tavoitteen päivälle ja toivoin saavani ahvenen. Oli se sitten minkä kokoinen tahansa, se tulisi olemaan oma merikalaennätykseni. Tavoitteet täyttyivät onneksi jo aamupäivällä. Lue juttu »Jaana Jekkonen, bloggaaja
Jaana Jekkonen 

50 hengen kalastusmatka Espooseen

Laajan verkoston ansiosta järjestämme myös suuria kalastustapahtumia, joissa osallistujia voi olla useampia kymmeniä henkilöitä. Alla olevassa videossa on tunnelmia Espoosta, jossa asiakkaamme pitivät leikkimielisen kalastuskilpailun. Ennen kalastusretkeä nautimme lohikeittoa ja nokipannukahvit. Tilaisuuden päätteeksi grillasimme asiakkaan saamia kaloja ja lohta avotulella. Asiakas nautti yhteisestä illanvietosta ulkona – 50 hengen ryhmä olisi mahtunut myös huvilaan kehon sään yllättäessä.

Kalastusoppaiden tuoreimmat uutiset

Suomi. Finland.
100 vuotta. 100 years.
<3
... Lue lisää!Näytä vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

TRACKER ProGuide V16 WT - uudistunut kaudelle 2018!
-----------------------------------------------------------------------------

Tämä pohjoismaissa hyvin suosittu malli on uudistunut useammasta kohdasta, esim pituutta on tullut 15 cm lisää. Täten tämä malli rikkoo jo 5 metrin rajan ollen 503 cm pitkä. Tilaa riittää vaikka muille jakaa, leveys on edelleen ruhtinaalliset 223,5 cm mikä takaa sen että tämä on luokassa ehdottomasti yksi tilavimmista veneistä! Kasvaneen koon myötä maksimi moottoriteho on nykyään 90 hevosvoimaa.

Runko on kuten kaikissa Pro Guide malleissa kokonaan hitsattu modernissa roboteilla varustetussa tehtaassa, ei siis niittejä, ei puuta peräpeilissä ja tottakai Trackerin markkinoiden paras takuu.

Trackerin nerokas Versatrack kiinnityslista mahdollistaa runsaankin lisävarustuksen kiinnityksen helposti ilman että tarvitsee vaurioittaa venettä esim reikien porauksella. Eikä tarvitse vaurioittaa Trackerin Diamond Coat maalipintaa - erittäin kova maali sekä vielä luonnonystävällinen. Tähän malliin värivaihtoehdot ovat Metallic Tracker White (uusi väri) tai Metallic Blue - vaikea valinta kun molemmat upeita!

Teknistä tietoa Tracker Pro Guide V-16 WT
• Pituus 503 cm
• Leveys 223,5 cm
• Laitakorkeus ohjaamossa 60 cm
• Paino 542 kg
• Suurin sallittu moottoriteho: 90 hk
• Kiinteän polttoainetankin kapasiteetti 96,5 litraa
• Pohjan kulma 20 astetta
• Suurin sallittu lastauspaino 523 kg
• Suurin sallittu henkilömäärä 5 hlö
• Runko: minimi runkopaksuus marine alloy alumiinia 2,54 mm

Varustamme veneet Mercury tai Evinrude moottoreilla (toki muitakin merkkejä saatavilla) sekä Lowrance, Humminbird, Motorguide, Minnkota jne - melkein kaikki onnistuu.

Hintaesimerkki: Pro Guide V-16 WT + Mercury F80 28.500,- eur
Markkinoiden paras hinta/laatusuhde meidän mielestä!

Lisätiedot: Kalle 0405899513 tai kalle.lindholm@fishinglords.fi
(kuvan vene saattaa sisältää lisävarusteita)
... Lue lisää!Näytä vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Tänään oli taas hieman isompi ryhmä nautiskelemassa kalastuksen, saunan ja hyvän illallisen merkeissä. 8 venettä oppaineen mobilisoitiin ja tulostakin syntyi, tässä Narisen Timon opastama suurhauki - onnittelut saajalle ja muille saamamiehille myös! ... Lue lisää!Näytä vähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa